ESEMÉNYNAPTÁR

September 2021
S M T W T F S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

szgyf_banner.jpg

Üdültetés

2018. december 18.

A Zala Megyei Szivárvány Egyesített Szociális Intézmény Aranyág Otthonának ellátottjai több hónapja készültek arra, hogy családtagjaiknak és társaiknak előadhassák karácsonyi műsorukat. A Kalamajka színjátszó csoport tagjai a Kis gyufaárus lány című darabot mutatták be.

Mint Györe Edina, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltségének igazgatója köszöntőjében fogalmazott: a szeretet ünnepe talán mindenki számára a legfontosabb, de szükség lenne arra is, hogy az év minden napján odafigyeljünk egymásra. Minden egyes intézményünkben a karácsonyt megünneplik, minden intézményünk valamennyi telephelyén, így Bázakerettyén is. A lakóink tényleg hónapok óta készülnek a szeretet ünnepére, és ha valaki megtekinti ezeket a műsorokat, láthatja, mennyire szeretetteljes ünnepet alakítanak ki azok az emberek, akik nem a családjukban töltik a karácsonyt.

Meghitt ünnepvárás az Aranyág Otthonban

Meghitt ünnepvárás az Aranyág Otthonban

Meghitt ünnepvárás az Aranyág Otthonban

Az Aranyág Otthonban rendszeres vendég Cseresnyés Péter, a térség országgyűlési képviselője. A karácsony alkalmából is felkereste az intézményt. – Nagyon örülök annak, hogy itt lehetek, és személyes jelenlétemmel is talán tudom bizonyítani azt, hogy mennyire fontosak az itt élő emberek az egész társadalom számára. És fontosnak tartom azt is, hogy egy-egy ilyen ünnepséggel az itt dolgozó vagy éppen az ide látogató családtagok még magasztosabbá tudják tenni az együttlétet ezeknek az embereknek – fogalmazott Cseresnyés Péter miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő.

Az ünnepség megható, bensőséges hangulatban zajlott, mely az ajándékok átadásával zárult.