ESEMÉNYNAPTÁR

September 2021
S M T W T F S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

szgyf_banner.jpg

Üdültetés

2019. július 25.

„Alkotások” címmel nyílt tárlat Bázakerettyén, a Zala Megyei Szivárvány Egyesített Szociális Intézmény Aranyág Otthonának ellátottai által készítetett termékekből.

Az intézményben számos terápiás célú alkotó foglalkozás működik, amellyel nemcsak a kreativitást fejlesztik, hanem a lelki egyensúly és a harmónia megteremtését is segítik. A műhelymunkákon készült alkotásokat időről időre tárlaton is bemutatják. A kiállításon azokról az elhunyt alkotótársakról is megemlékeztek, akik aktív résztvevői voltak a foglalkozásoknak.

– Nemcsak itt helyben, hanem országosan is több helyen megmérettetik magukat és képviselteti magát az intézmény. Hiszen kiemelkedők akár a szövésben, a kosárfonásban vagy a kerámia előállításban. Ezek mellett csodaszép képeket is készítenek. Minden embernek fontos az elismerés, a támogatás. A beteg és sérült embereknek pedig még nagyobb szeretetre, törődésre és támogatásra van szüksége, ami itt, ebben az intézményben maximálisan biztosított – mondta a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltségének igazgatója, Györe Edina.

A kézműves termékeket, grafikákat és akvarelleket bemutató tárlatot a bázakerettyei Déryné Művelődési Házban tekinthették meg az érdeklődők.

Alkotások című kiállítás

Alkotások című kiállítás

Alkotások című kiállítás

Alkotások című kiállítás

Alkotások című kiállítás

Alkotások című kiállítás

Alkotások című kiállítás